fredag 19 november 2010

Vi har grillkorv också...

Så har vi, åter en gång, på dotterns begäran gjort den gula clownen med alla sjukhus liiite liiiite rikare för visst är det klart att dottern ska ha en burgare så här på fredagseftermiddagen. Väl där så fascineras jag åter igen av fenomenet Mc Donalds, att vi svenskar fortfarande nyttjar denna kedja är för mig oförklarligt.Detta brukar jag tänka på när jag besöker Restaurang Gyllene Måsen:

  • Det är konstigt att komma till en restaurang där det alltid är någon som skurar golvet men det är ändå alltid skitigt.
  • När det är min tur så får jag alltid den burgare som legat längst i burgarrampen. 
  • När det är min tur så får jag alltid de sista stripsen i behållaren vilket innebär kalla strips med hög koncentration av salt.
  • Får man kalla det för snabbmat när man alltid får vänta 3-4 minuter på något som alltid fattas i den meny man beställer?
  • Varför är det alltid slut på ketchup i behållarna och varför envisas folk med att ändå stå och rycka och slita i pumphandtaget utan att få något?
Ja ni vissa saker bara måste man gå till botten med. Den där Janne Josefsson verkar ju kunna det där med grävande journalistik, kanske mailar honom nån dag när jag tycker att det inte är så mycket att se på tv:n...

Kom ihåg att den som väntar på något gott blir inte fet!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar