måndag 5 november 2012

Vad är väl en bal på slottet...

I våras var det tydligen en debatt på vårt dagis om huruvida man ska få bjuda in till privata tillställningar på dagis, så som kalas och disco, om man inte bjuder in alla och egentligen brydde jag mig inte om det. Blir mitt barn inte bjudet så blir det inte och det är inget att göra stor sak av men så idag...
Kommer för att lämna dottern på dagis och ser igenom fönstret att en mamma med barn står innanför dörren...barnet håller på att lägga inbjudningskort i några av barnens fack i kapprummet...fine...men så kliver vi in och det är först nu som jag reflekterar över hur fel det blir när man bjuder in på dagis men det beror inte på barnen, tilläggas bör att vår dotter har inte tagit notis om detta.
Mamman ropar till barnet att det ska komma tillbaka med korten, förvånad ser barnet mamman rycka korten ur dennes händer för att trycka det mot bröstet och vända sig bort från oss och ställa sig med ansiktet in emot väggen. Barnet säger till mamman: Men mamma jag skulle ju... men mamman hyschar barnet och säger: inte nu, vääänta... Jag hade på känn vad som var på G...
Jag lämnar dottern och går ut i kapprummet igen, nä det låg inget kort i dotterns fack...det var några andra fack som saknade inbjudningskort också så hon var inte ensam...men på sättet som mamman gjorde det på, vet hut männisch!!!
Om nu min dotter hade tagit notis om smusslandet med inbjudningskortet vad hade hänt då?
Osmidiga föräldrar förstör mer än de tror och om de tror att barn inte ser saker eller får reda på saker ändå så är de dumma. Man brukar säga att av barn och dårar får man höra sanningen, vänd på det, barn och dårar behöver höra sanningen!!!

Jaja, i och med hennes beteende så insåg hon nog själv hur dumt det såg ut...måtte hennes armhålor hemsökas av lopporna från tusen kameler!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar